Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 8 udendørs baner, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt kvalitetstræning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Dagens medlemstal (29. september): 310

INDENDØRSSÆSONEN STÅR FOR DØREN
Snart skal vi indendørs og spille i hallen. Der er mange vintermedlemmer. Tjek medlemsoversigten. Kun hvis du står på oversigten, er du registreret som medlem. Står du ikke på listen, skal du købe medlemskab her.

JUNIORTRÆNING:
Husk at købe juniorhelårskontingent (eller familiekontingent) OG udendørstræning.
Se spilleplanen her

Du er velkommen til gratis prøvetime på et af vores hold, se mere her (klubben har låneketsjere, spørg trænerne)
Lej gerne en af klubbens baner inden du evt. melder dig ind, se mere her
Klar til at blive medlem? Opret først en profil her og dernæst betales kontingent i klubbens bookingsystem her